Uw architect in Venhuizen

Architectenbureau Gijs Kramer is de plek voor een uniek ontwerp wat voldoet aan uw wensen en dromen. Met een moderne, heldere en karakteristieke architectuur zoekt het architectenbureau altijd naar mogelijkheden om verschillende functies, ruimten of duurzame toepassingen op een speelse manier met elkaar te combineren. Een efficiënt en compact ontwerp reduceert de bouwkosten en vergroot het comfort

Functioneel en duurzaam

Met onze architectuur wordt gezocht naar mogelijkheden om verschillende functies, ruimten of duurzame toepassingen op een speelse manier met elkaar te combineren, ook in Venhuizen. Een efficiënt en compact ontwerp reduceert de bouwkosten en vergroot het comfort. Er wordt altijd gezocht naar de juiste balans, waarbij de wensen van de opdrachtgever centraal staan.

Elke opgave is uniek

De geschiedenis van de locatie in Venhuizen, natuurlijke en bebouwde omgeving, gemeentelijke eisen, het type gebruiker etc. zorgen ervoor dat elke opgave uniek is. Architectenbureau Gijs Kramer kiest daarom in het ontwerpproces voor een stapsgewijze en analytische aanpak om zo tot de kernvraag van de opgave te komen. Er wordt altijd gezocht naar de juiste balans, waarbij de wensen van de opdrachtgever centraal staan.